Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια ομάδα νέων μηχανικών. Αντιμετωπίζοντας καθημερινά τις απαιτήσεις της ενεργειακής επιθεώρησης, ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε ένα εργαλείο που να διευκολύνει εμάς τους ίδιους. Μετά από ένα χρόνο ανάπτυξης, είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τo αποτέλεσμα της δουλειάς μας με την κοινότητα των ενεργειακών επιθεωρητών.

Στόχος μας να αλλάξουμε τον τρόπο έκδοσης των ενεργειακών πιστοποιητικών. Δεσμευόμαστε να αναπτύσσουμε συνεχώς την υπηρεσία μας ώστε να γίνεται καλύτερη και πιο χρήσιμη σε όλο και περισσότερους ενεργειακούς επιθεωρητές.

Σταύρος Σταματούκος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, ΕΜΠ
Ο Σταύρος έχει εμπειρία σε μελέτες θέρμανσης- ψύξης, ενεργειακές μελέτες κτιρίων, και μελέτες εξοικονόμησης ενέργειας. Στο easykenak έχει αναλάβει την κωδικοποίηση του τεχνικού κανονισμού, τον συντονισμό της υλοποίησης και τη σχεδίαση του user experience.

Αλέξης Παναγιωτόπουλος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, ΕΜΠ
Ο Αλέξης είναι μηχανικός λογισμικού (κατά προτίμηση ελεύθερου), με αγάπη για τα μαθηματικά και έφεση στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Στο easykenak είναι υπεύθυνος για την σχεδίαση και την μοντελοποίηση των κτιρίων.

Σπύρος Ιωάννου

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, ΕΜΠ
Ο Σπύρος έχει πολυετή εμπειρία στην σχεδίαση και υλοποίηση υπολογιστικών συστημάτων. Στο easykenak είναι υπεύθυνος για το user interface και το backend.